Litterarum 2021

Presenta el teu espectacle literari

Ets artista i tens un espectacle creat a partir d’un text literari escrit originàriament en llengua catalana. Baixem el teló de Litterarum Móra d’Ebre per tal que el puguis representar i explicar com l’has creat i què vols transmetre. Acceptem tots els formats escènics i totes les disciplines des del concert i la música, fins al teatre i la dansa, passant per la performance, el cinema o les titelles.

Pugem la literatura a escena per a tots els públics i com a fira professional molt especialment per aquells que programen i fan arribar els espectacles de Litterarum arreu. Fem créixer junts la passió per la literatura i per les arts escèniques.

Inscripcions per a artistes 2021

Període d'inscripcio tancat.
Si necessites posar-te en contacte amb nosaltres o vols més informació, pots fer-ho enviant un correu electrònic a: companyies@litterarum.cat

Residència creativa

Més enllà de programar espectacles, un dels grans objectius és també que se’n creïn de nous

L’objectiu és fer una activitat prèvia a la celebració de Litterarum, que posi en contacte escriptors i poetes amb músics perquè portin a terme noves creacions a partir de la literatura catalana i la música inspirant-se en el paisatge i la gent de Móra d’Ebre, població on es celebra la Fira d’espectacles literaris.

Més info

Informació pràctica

GAUDEIX LA TEVA ESTADA A MÓRA D’EBRE

Descobreix Móra d’Ebre i la Ribera d’Ebre

Aprofita els dies de Litterarum i descobreix Móra d'Ebre

¿Vols més informació?

Emplena el formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.