Litterarum 2021
Litterarum 2021

Vols venir com a espectador?

Informació
per al públic

Vols venir com a programador?

Informació
per a programadors

Vols venir com a artista?

Informació
per a artistes

Litterarum digital 2020

PLATAFORMA D'EMISSIÓ

En cas de no visualitzar-se la emissió de l’acte corresponent a l’horari del programa, actualitzeu la pàgina al navegador.

Què és Litterarum?

Litterarum és una fira professional que promou obres de qualsevol disciplina de les arts de l’espectacle basades en textos literaris escrits originàriament en llengua catalana i que no han estat concebuts originalment per a l’escena. Una simbiosi creativa entre literatura i arts escèniques impulsada per l’Ajuntament de Mora d’Ebre i la Institució de les Lletres Catalanes.

El seu àmbit és el del domini lingüístic del català (Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Andorra, la Franja de Ponent, la Catalunya Nord i l’Alguer) i des de la seua creació el 2007 ha fet créixer considerablement el nombre de creacions escèniques inspirades en la literatura i ha sabut apropar autors de les lletres catalanes de totes les èpoques, clàssics i contemporanis, a un públic més ampli.

Públic

Descarrega't el pdf amb la programació.

o consulta la programació

Artistes

Període d'inscripcio tancat.
Si necessites posar-te en contacte amb nosaltres o vols més informació, pots fer-ho enviant un correu electrònic a: companyies@litterarum.cat

Últimes notícies

Litterarum Móra d'Ebre se celebrarà del 28 al 30 de maig de 2021

  • La 14a edició de Litterarum Móra d'Ebre se celebrarà els dies 28, 29 i 30 de maig de 2021 i combinarà el format presencial amb la retransmissió en directe dels altres
  • Gemma Sastre, nova directora de Litterarum Móra d'Ebre
  • El certamen inclourà activitats com la Fira del llibre ebrenc i Litterarum Petits

Litterarum digital supera els 2000 espectadors i ja pensa com integrar les noves eines el 2021

  • Amb 180 programadors, la fira d’espectacles literaris de Móra d’Ebre ha doblat les xifres d’acreditacions registrades l’any passat.
  • El format digital impulsat en el marc de la crisi del Coronavirus ha permès atreure nou públic de tots els territoris de parla catalana.
  • La nova “carpa digital” de la Fira del llibre ebrenc ha esdevingut clau per a la promoció de la literatura del territori a la xarxa.