Notícies

Litterarum digital supera els 2000 espectadors i ja pensa com integrar les noves eines el 2021

  • Amb 180 programadors, la fira d’espectacles literaris de Móra d’Ebre ha doblat les xifres d’acreditacions registrades l’any passat.
  • El format digital impulsat en el marc de la crisi del Coronavirus ha permès atreure nou públic de tots els territoris de parla catalana.
  • La nova “carpa digital” de la Fira del llibre ebrenc ha esdevingut clau per a la promoció de la literatura del territori a la xarxa.


La Fira Litterarum Móra d’Ebre es reinventa en versió digital

  • La fira d’espectacles literaris se celebrarà igualment del 28 al 31 de maig, sota el nom Litterarum digital 2020, en directe a través d’una plataforma professional de reproducció en línia.

  • El certamen també inclourà com a activitats destacades la Fira del llibre ebrenc i Litterarum petits i respectarà l’essència de la programació de les últimes edicions.


Litterarum Móra d’Ebre rep el Premi Nacional de Cultura

La gala es va celebrar al Teatre L’Artesà del Prat de Llobregat i va servir per reivindica la cultura i la literatura com a catalitzador dels brots verds de la Ribera d’Ebre

Litterarum Móra d’Ebre supera la xifra dels 4.500 espectadors

La notorietat del Premi Nacional de Cultura ha propulsat una edició amb més de trenta espectacles i una seixantena de programadors.

Una desena d’estudiants d’universitats internacionals que tenen lectorat de llengua i literatura catalana han participat en el programa “Llibre Ebrenc Internacional”, organitzat per l’Institut Ramon Muntaner i la col·laboració de l’Institut Ramon Llull.

El director de la ILC inaugura Litterarum i la Fira del Llibre Ebrenc

L'acte d'inauguració oficial de la 12a edició de Litterarum Móra d’Ebre i la 17a edició de la Fira del Llibre Ebrenc s'ha celebrat aquest dijous a Móra d'Ebre

Oriol Ponsatí-Murlà, inaugura la 12a edició de Litterarum Móra d’Ebre

El director de la Institució de les Lletres Catalanes inaugurarà la 12a edició de Litterarum Móra d’Ebre

Presentació de la programació de la fira Litterarum Móra d’Ebre

La presentació de la programació de la fira  Litterarum Móra d’Ebre es farà el proper 15 de maig al centre cultural Arts Santa Mònica.

Convocatòria de premsa

Litterarum Móra d’Ebre homenatjarà Teresa Pàmies i Joan Brossa en el centenari dels seus naixements

Del 30 de maig al 2 de juny, la capital de la Ribera d’Ebre acollirà una trentena d’espectacles que tenen la literatura catalana com a eix conductor

Ignasi Blanch dissenya els cartells de les fires Litterarum i Llibres Ebrencs

Mishima omple La Llanterna Teatre Municipal de Móra d’Ebre amb un concert especial que serveix per celebrar el reconeixement que la fira ha rebut del Consell Nacional de la Cultura i les Arts.