Litterarum 2019

DESCOBREIX L’EDICIÓ D’AQUEST ANY

La 12a edició de Litterarum Móra d’Ebre se celebrarà de 30 de maig al 2 de juny a Móra d’Ebre i programarà 34 propostes escèniques inspirades en escriptors catalans contemporanis i clàssics.

La poeta Dolors Miquel i el músic Marc Egea, els cantautors valencians Miquel Gil i Pau Alabajos i la cantant Big Mama són, només, alguns dels artistes que hi presentaran espectacle.

Enguany prendran un protagonisme especial l'escriptora Teresa Pàmies i el poeta, dramaturg i artista plàstic Joan Brossa, dos autors dels quals aquest 2019 se celebra el centenari dels seus naixement.

Litterarum Móra d’Ebre referma com a espai de referència i descoberta dels espectacles literaris en llengua catalana. La internacionalització de la fira, els trenta-quatre espectacles de tots els territoris de parla catalana i una dotzena d’espais de programació fan d’aquesta edició la més ambiciosa i extensa per a públic, programadors i artistes. Una edició que arriba reforçada per la distinció del Premi Nacional de Cultura que atorga el Consell Nacional de la Cultura i les Arts (CoNCA). El jurat ha reconegut la fira per ser “un espai on conflueixen literatura i espectacle en totes les seves disciplines, des de les arts escèniques fins a les musicals, prenent com a eix la llengua catalana”.

Programació 2019

DESCOBREIX TOTS ELS ESPECTACLES

Divendres, 31 maig de 2019

Dissabte, 1 juny de 2019

Informació pràctica

GAUDEIX LA TEVA ESTADA A MÓRA D’EBRE

Descobreix Móra d’Ebre i la Ribera d’Ebre

Aprofita els dies de Litterarum i descobreix Móra d'Ebre

¿Vols més informació?

Emplena el formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.