18a Jornada del llibre ebrenc. 2a taula · Tema «La biblioteca virtual com a plataforma de suport a l’aprenentatge i eines digitals de foment de la lectura a les biblioteques escolars»


Virtual

Autor/a: Júlia baena
Estil / Públic: Litterarum 2021
Literatura de:

[ADREÇAT ESPECIALMENT A BIBLIOTEQUES ESCOLARS I PÚBLIQUES · VIRTUAL]

La manera com la societat accedeix a la informació ha variat profundament en els darrers anys. Per això, l’entorn escolar ha anat adaptant el currículum i les metodologies educatives als nous temps i les biblioteques escolars no n’han quedat al marge. En aquesta xerrada coneixerem per què és necessari impulsar l’entorn virtual a la biblioteca escolar, com podem crear, desenvolupar i optimitzar-lo i quines eines tenim a la nostra disposició.

Ponència a càrrec de Júlia Baena, professora del Màster de Biblioteca Escolar i Promoció de la lectura (UAB/UB) i del Grau en Informació i Documentació (UB).

Moderadora: Joana Vernet, directora del Centre de Recursos Pedagògics i coordinadora dels Serveis Educatius de la Ribera d’Ebre, Departament d’Ensenyament, Generalitat de Catalunya.

A continuació, presentació breu de les publicacions ofertes pel Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre.

Aquesta activitat compta amb el suport del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre i el Centre de Recursos Pedagògics, Serveis Educatius de la Ribera d’Ebre, Departament d’Ensenyament, Generalitat de Catalunya. 

Format virtual. Inscripció prèvia a biblioteca@moradebre.cat