20a Jornada del Llibre Ebrenc · 1a taula · Tema: «Els clubs de lectura a la biblioteca pública: els hem de reinventar?»


Plaça de dalt

Autor/a: Ester bueno
Estil / Públic: Fira del llibre ebrenc
Literatura de:

Tema: «Els clubs de lectura a la biblioteca pública: els hem de reinventar?», a càrrec d’Ester Bueno, gestora cultural i humanista, Postgrau en Prescripció Lectora, Màster en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada i conductora de diversos clubs de lectura.

La lectura és un viatge que, sovint, associem a un espai de tranquil·litat i solitud, però els clubs de lectura són una forma meravellosa de compartir la nostra passió per la literatura amb altres persones i descobrir noves obres i perspectives. Aquesta xerrada oferirà una oportunitat per connectar amb altres membres de la comunitat lectora. Aprendrem pràctiques i perspectives, descobrirem noves maneres de fer que el club de lectura sigui encara més atractiu i enriquidor i explorarem els avantatges de formar part d'un club de lectura.

Moderadora: Maria Josep Clua, directora de la Biblioteca Comarcal de Móra d'Ebre.

A continuació, adquisició dels llibres ebrencs per part de les biblioteques públiques ebrenques assistents. Aquesta activitat compta amb el suport i la col·laboració del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya.