Fira del Llibre Ebrenc · 21a Jornada del Llibre Ebrenc · 2a taula · Tema: «Rodari 2.0: la revolta creativa a les biblioteques escolars»


Biblioteca comarcal

Autor/a: Jordi folck
Estil / Públic: Fira del llibre ebrenc
Literatura de:

Les biblioteques escolars necessiten reinventar-se, créixer i esdevenir centres de cultura. L’hora del pati o les hores sense professorat cal aprofitar-les per positivar l’alumnat i empènyer-lo al joc: Rodari és clau, més que mai, per lluitar contra la incomprensió lectora, per afavorir l’escriptura creativa, la poesia, el teatre i l’experimentació. Una revolta creativa que pot començar a les biblioteques!

A càrrec de Jordi Folck, escriptor.

Moderadora: Joana Vernet, directora del Centre de Recursos Pedagògics i coordinadora dels Serveis Educatius de la Ribera d’Ebre.

A continuació, presentació breu de les publicacions ofertes pel Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre a la Carpa Llibreria. Aquesta activitat compta amb el suport del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre i el Centre de Recursos Pedagògics, Serveis Educatius de la Ribera d’Ebre, Departament d’Ensenyament, Generalitat de Catalunya.