LittHerois i LittHeroïnes

Fa anys, molts anys, que cerco el meu creador. Se n’ha parlat molt, però encara ningú sap qui fou l’autor de «Curial e Güelfa», la primera novel·la cavalleresca, que jo, en Curial, tinc l’honor de protagonitzar.

És per això que m’he proposat cercar-lo i he arribat als vostres dies en forma de LittHeroi, sí, d’heroi de la literatura, perquè només els llibres tenen la força necessària per trobar el meu creador. Així ho veuen també des de Litterarum Móra d’Ebre, que enguany té la missió d’enlairar l’amenaçada literatura catalana sumant molts LittHerois i LittHeroïnes, perquè el llibre, la lectura, les lletres i la literatura en tots els seus formats ens donen la força i els poders necessaris per aconseguir-ho.

Si voleu sumar-vos a la missió i convertir-vos en LittHerois i LittHeroïnes poseu-vos la capa i l’antifaç, llegiu molts llibres i participeu a Litterarum Móra d’Ebre els dies 24, 25, 26 i 27 de maig.

Ho podeu fer de tres maneres: com a LittEspectador si veniu com a públic, com a LittAmbaixador si veniu com a programador i com a LittCreador si veniu com a artista.

Espero poder-vos saludar durant la fira. Us demanaré ajudar per completar amb èxit aquesta missió particular!

¿Vols més informació?

Emplena el formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.