Notícies

Litterarum Móra d’Ebre rep el Premi Nacional de Cultura

La gala es va celebrar al Teatre L’Artesà del Prat de Llobregat i va servir per reivindica la cultura i la literatura com a catalitzador dels brots verds de la Ribera d’Ebre

Litterarum Móra d’Ebre supera la xifra dels 4.500 espectadors

La notorietat del Premi Nacional de Cultura ha propulsat una edició amb més de trenta espectacles i una seixantena de programadors.

Una desena d’estudiants d’universitats internacionals que tenen lectorat de llengua i literatura catalana han participat en el programa “Llibre Ebrenc Internacional”, organitzat per l’Institut Ramon Muntaner i la col·laboració de l’Institut Ramon Llull.

El director de la ILC inaugura Litterarum i la Fira del Llibre Ebrenc

L'acte d'inauguració oficial de la 12a edició de Litterarum Móra d’Ebre i la 17a edició de la Fira del Llibre Ebrenc s'ha celebrat aquest dijous a Móra d'Ebre

Oriol Ponsatí-Murlà, inaugura la 12a edició de Litterarum Móra d’Ebre

El director de la Institució de les Lletres Catalanes inaugurarà la 12a edició de Litterarum Móra d’Ebre

Presentació de la programació de la fira Litterarum Móra d’Ebre

La presentació de la programació de la fira  Litterarum Móra d’Ebre es farà el proper 15 de maig al centre cultural Arts Santa Mònica.

Convocatòria de premsa

Litterarum Móra d’Ebre homenatjarà Teresa Pàmies i Joan Brossa en el centenari dels seus naixements

Del 30 de maig al 2 de juny, la capital de la Ribera d’Ebre acollirà una trentena d’espectacles que tenen la literatura catalana com a eix conductor

Ignasi Blanch dissenya els cartells de les fires Litterarum i Llibres Ebrencs

Mishima omple La Llanterna Teatre Municipal de Móra d’Ebre amb un concert especial que serveix per celebrar el reconeixement que la fira ha rebut del Consell Nacional de la Cultura i les Arts.

'Litterarum Móra d'Ebre' festejarà el Premi Nacional de Cultura

'Litterarum Móra d'Ebre' festejarà el Premi Nacional de Cultura amb un concert literari del grup Mishima

XV Premi Llibresebrencs.org de relats curts a Internet per a jóvens ebrencs

Incentivar els jóvens vinculats a les comarques ebrenques (Ribera d’Ebre, Terra Alta, Baix Ebre, Montsià, Priorat, Baix Cinca, Matarranya, Ports i Maestrat) a escriure relats curts sobre temes que trobin interessants i editar-los en un mitjà d'accés obert, de gran difusió i molt utilitzat avui en dia com és Internet.