Litterarum digital 2020

Troba noves propostes escèniques

Ets programador i t’interessa la simbiosi arts escèniques i literatura? A Litterarum Móra d’Ebre et submergirem de ple a l’univers dels espectacles literaris que s’estan cuinant o s’han cuinat dins l’àmbit lingüístic del català. Aquí podràs viure i tastar les propostes més agosarades i més noves i conèixer els seus creadors.

Ens movem en diferents espais, des del petit format fins l’àgora teatral amb passis exclusius per a professionals perquè volem fer de la literatura catalana a escena una aventura que es pugui viure i experimentar arreu del territori, del país i del món. Ens ajudes?

Inscripcions per a programadors 2020

Període d'inscripció tancat.
Si necessites posar-te en contacte amb nosaltres, pots fer-ho enviant un correu electrònic a: programadors@litterarum.cat

Descarrega't la documentació per a programadors:

Dinars programadors i artistes

Compartim taula i cafè...

Cada jornada de Litterarum té un àpat especial. Són els consolidats dinars de programadors on aquests poden establir un contacte directe amb els artistes programats. Al voltant de la taula es generen sinergies interessants per parlar de projectes, de festivals o d’activitats literàries, sempre envoltats de productes de les Terres de l’Ebre.

Més info

Informació pràctica

GAUDEIX LA TEVA ESTADA A MÓRA D’EBRE

Descobreix Móra d’Ebre i la Ribera d’Ebre

Aprofita els dies de Litterarum i descobreix Móra d'Ebre

¿Vols més informació?

Emplena el formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.