Litterarum Móra d'Ebre se celebrarà del 2 al 4 de juny de 2023

El públic i els programadors podran gaudir d’espectacles literaris adreçats a totes les edats 

El públic i els programadors podran gaudir d’espectacles literaris adreçats a totes les edats els dies 2, 3 i 4 de juny, a la plaça de Dalt de Móra d’Ebre i en diferents espais del municipi. El certamen continuarà incloent com a activitats destacades Litterarum Petits, amb una àmplia programació familiar i escolar, i la Fira del Llibre Ebrenc, que oferirà llibres d’autors del territori ebrenc per part de llibreries locals, presentacions de llibres ebrencs i ponències al voltant del món del llibre i les biblioteques. Les inscripcions per al XVIII Premi de Llibresebrencs.org de relats curts a Internet per a joves ebrencs ja estan obertes, i s’hi pot participar fins al 23 d'abril. 

Les pròximes setmanes es farà pública la programació completa amb els detalls de totes les activitats, i properament s’obriran les inscripcions per a programadors. 

Litterarum és un certamen organitzat per l'Ajuntament de Móra d'Ebre, el Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre, l'Institut Ramon Muntaner, el Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i la Coordinació Territorial de Joventut a les Terres de l’Ebre, i compta amb el suport del Centre de Recursos Pedagògics de la Ribera d'Ebre, la Diputació de Tarragona, la Institució de les Lletres Catalanes, el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, Òmnium Ebre i el patrocini d’Agbar.